Is de hoge sopraan bij Close. Brigitte is een ervaren zangeres en is gewend alleen te zingen.
Verrassend is het mooie geluid wat Brigitte in de laagte heeft. Ze is dus een veelzijdig zangeres: kan zowel hoog als laag een mooie partij neerzetten. Heeft een goed gevoel voor 'noten' wat handig is bij het instuderen van nieuwe stukken.

sopraan

Brigitte Kammüller

mezzo-sopraan

Anne Helene

Zingt sinds zomer 2005 bij Close to Kloos. Werd na 4 weken al voor de leeuwen gegooid met een optreden in de Nieuwe Badkapel. Heeft zich heel snel het repertoire eigen gemaakt en is een enthousiast lid geworden van Close. Anne Helen zingt bij meerdere koren. Ze is bedreven in schrijven en ze ontwerpt de posters, flyers en CD-covers voor optredens van Close to Kloos.

tenor

Kees van Lent

Zingt alle tenorpartijen. Niet alleen bij Close to Kloos, maar ook bij o.a. de cantorij van zijn kerk, het Haags Barokgezelschap, de Byrds. Kees is ook in te huren als solist. Brengt veel nieuw repertoire in (waaronder musicalstukken) en maakt veel arrangementen voor Close to Kloos. Kan tijdens het zingen van zijn eigen partij feilloos horen waar 'Kloos' de fout ingaat - errug handig voor een koor zonder dirigent.
Kwam bij Close to Kloos in het najaar van 2002 en kende binnen een half jaar het hele repertoire. Zingt de altpartij. Heeft een creatieve geest en ontwierp het logo van Close to Kloos. Pien beslist over de kleding tijdens een optreden. Haar grote woonkeuken is de vaste repetitieruimte en ze is daarbij een geweldige gastvrouw.

alt

Pien Dros

Kloos-lid vanaf het eerste begin. Een man die de harmonie opzoekt. Niet alleen in de muziek, maar ook in groepsprocessen. Heeft humor en een aanstekelijk enthousiasme. Is daarnaast een onvermoeibare organisator; was bijvoorbeeld in 2001 de initiatiefnemer van een 'Haags close harmony festival', dat ondertussen een traditie is geworden. Dubbelt in Close to Kloos de baspartij, maar is bij 6-stemmige stukken de bariton.

bas/bariton

Sjaak Tersteeg

bas

Walter van Gerven

Met zijn diepe basstem de basis van elke Close to Kloos-harmonie. Ziet elke repetitie-avond als een 'avondje uit', en hoort bij de oprichters van Close to Kloos. Maant tot zingen als andere Kloos-leden zich weer eens laten verleiden tot uitgebreide brainstormsessies over presentatie, publiciteit en al die andere zaken waarmee een amateur-zanggroep zich bezig kan houden. Heeft een voorkeur voor weemoedige liederen.
 
home