Ben je uitgesurfd op de website van Close to Kloos dan zijn hier nog wat leuke en interressante links
 

@cappella.nl

 

Nieuws, interviews, tips en weetjes over a cappella en close harmony. A cappella komt voor in elke cultuur en alle mogelijke muziekstijlen en betekent letterlijk "zingen alsof je in een kapel-, of kerk staat te zingen", dus zonder instrumentale begeleiding.

 


 

Een overzicht van heel veel websites van Nederlandse en internationale groepen, koren, componisten en organisaties die zich bezighouden met close harmony. Close harmony kan omschreven worden als een meerstemmige zangstijl waarbij de verschillende stemmen en tonen elkaar dicht volgen (met of zonder instrumentale begeleiding).

 


koormuziek.pagina.nl

 

Onderdeel van Startpagina.nl, met links naar talloze websites op het gebied van koormuziek in Nederland.

 


 

Dé amateursite voor vocalisten uit Nederland en België

 


 

Website van het heren dubbelkwartet Mannenkoorts (ook uit Den Haag!). Wij van Close to Kloos hebben hen leren kennen tijdens Barth a Capella op 13 oktober 2002.

 


 

Website van Montezuma's Revenge, een van Nederlands bekendste a cappella-groepen.

 


koren.startkabel.nl

 

Uitgebreide website met allerlei koren gerubriceerd per provincie.

 


zing.nl

 

Pagina met een overzicht van (inter)nationale zang- evenementen en -festivals, van optredens van koren en zanggroepen, van cursussen en
workshops en van vocale reizen.

 


 

Site van de Bond voor lichte muziek, zingende koren en groepen (BALK), waarvan Close to Kloos nu ook lid is.

 


 

De website van Unisono,voor iedereen die iets met muziek heeft. Hier kun je onder meer een proefnummer aanvragen van het tijdschrift 'Zing'.

 


cultuurpuntdenhaag.nl

 

De website waarop alle informatie te vinden is over amateurkunst in Den Haag en de randgemeenten. Op deze site vindt u veel informatie van en over activiteiten van verenigingen, gezelschappen, instellingen en beoefenaars van amateurkunst.

 


De ontwerper van onze vorige website. Maakt ook uw website!

 

 

Leuntje's tekstbureau - tevens sponsor van Close to Kloos

 

 

Klankcoach Petra Slagman begeleidt mensen bij het eenvoudig en zonder inspanning klank maken. De stem/het instrument en het leven zelf zijn daarbij de hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie.

 

kwasikloos.nl

 

Kwasi Kloos is een Haagse vocal group van een kleine 20 enthousiaste amateurs (mannen en vrouwen), verdeeld over de stemgroepen sopranen, mezzo's, alten, tenoren en bassen. Wij zingen een afwisselend en uitdagend repertoire, dat grotendeels bestaat uit 4-, 5- of 6-stemmige close harmony en andere lichte muziek, zowel met pianobegeleiding (ongeveer 1/3) als a capella (2/3).

 

Alles over Den Haag!

 

free forms Hier vindt je heel handige gratis web-formulieren
 
 
home